Medarbejderudvikling på abonnement

2.500-3.000 kr./måned. Det er blevet svært at fastholde de dygtigste medarbejdere, medmindre du som arbejdsgiver investerer i dem som personer og hjælper dem med at udvikle sig fagligt. Men at finde tiden og ressourcerne til den løbende opfølgning kan være svært, når I har travlt. Co-pilot tilbyder en simpel løsning: vores medarbejderudviklings-pakke er et abonnement, hvor I får adgang til en remote

Rekruttér og fasthold med Hybrid Working

1.250 kr./time for ledelsesrådgivning om Hybrid Working i software-udvikling, med fleksible forhold som deltid, fjernarbejde og mange tidszoner. Går du glip af de skarpeste hjerner i dag? Der er stigende krav om mere fleksible arbejdsvilkår, når de dygtigste medarbejdere søger nyt job. Mange føler sig i dag presset og vil gerne arbejde på nedsat tid, f.eks. 30 timer om ugen.

Graduate program

9.900 kr. per måned per deltager ved min. 2 deltagere. Der er ikke nok stærke kandidater til roller i software udvikling som udvikler, QA, produktejer eller data scientist. Det gør rekruttering til disse roller dyr - og sommetider kan du slet ikke finde kvalificerede kandidater. Samtidig er der mange kloge og talentfulde mennesker, som ønsker at tiltræde disse roller

Lad dine udviklere vokse uden at skifte job

6.750 kr./måned for bog&ide forum, der mødes hver anden uge. Software-udviklere er fokuserede på at blive bedre. Hvis de ikke føler, de kan udvikle sig i dit team, skifter de hurtigt job til et nyt sted. På den måde mister du værdifuld viden og bliver tvunget ud i kampen om at finde nye udviklere, som tager lang tid at finde og er dyre at ansætte. En nem og billig løsning

Den simple måde at tilføje en ny stjerne til et udviklings-team

Arbejdsgivere tøver ofte med at ansætte profiler som ikke helt passer skabelonen for deres nuværende medarbejdere. Konsekvensen er at man enten ikke kan finde en egnet kandidat til jobbet eller må hyre en mindre kvalificeret ansøger. Ved at tilknytte en mentor kan det problem løses, fordi mentoren kan bygge bro mellem den alternative profil og det team, der mangler en kollega. Mentoren indgår midlertidigt i arbejdet og får jer i gang med et produktivt samarbejde og efterlader teamet stærkere rustet til fremtiden.

For eksempel oplever flere og flere forældre, at de er nødt til at være hjemme nogle dage om ugen, fordi deres barn ikke kan håndtere en hel skoleuge. Desværre tøver mange udviklingsteams med at ansætte dygtige ansøgere som ikke kan være på kontoret hver dag. En mentor kan hjælpe teamet og kandidaten med at finde de arbejdsmønstre som gør hybrid-arbejde produktivt og sjovt.

Dygtige og erfarne flygtninge er et andet eksempel. På trods af deres kvalifikationer, kan de have svært ved at få en kontrakt, primært på grund af tvivl om sprog- og kultur-barrierer. En mentor kan hurtigt udpege de forskelle, der tæller, og coache både kandidaten og teamet til at håndtere opstarts-problemer.

Ansatte med Aspergers udgør et tredje eksempel. Aspergere har brug for at få deres opgaver beskrevet i detaljer, fordi de har svært ved at udføre arbejde, som er uklart. På den anden side er Aspergere stærke på detaljen og udfører gerne arbejde med masser af gentagelser. Derfor kan du gøre alle gladere og mere effektive ved at lave en ny fordeling af opgaver, der tager hensyn til individuelle styrker og svagheder.