Niels Christensen

Mentor profil

At få det bedste ud af de mennesker, som skaber teknologi, er meget vigtigt for mig. Jeg er altid på udkig efter områder, hvor vi som team eller som individer kan forbedre os, udvikle os hurtigere og løse problemer billigere. Jeg er en erfaren leder og konsulent med skarp indsigt i software-udvikling.

Faglig profil

Min ekspertise i cloud, observability, monitorering, oppetid, CI/CD og integrationer, kombineret med min erfaring i medarbejderudvikling, gør mig til at oplagt valg som mentor til næste alle tekniske løsninger.

Jeg har mere end 25 års erfaring med software-udvikling, og jeg har arbejdet i mange brancher, bl.a. shipping, biler, uddannelse, finans, publishing, fitness, kultur og miljø. Jeg har en erhvervs-ph.d. fra Københavns Universitet.

Jeg har ledet både små og store produktteams siden 2000. Jeg har erfaring i at lede både udviklere, UX'ere og QA'ere, og jeg har særligt erfaring med Scrum, Kanban, coaching og mentorering. Min international erfaring inkluderer stillinger i USA, Storbritannien, Singapore og Danmark. Jeg kender en bred vifte af tekniske platforme og er en ekspert i SaaS, AWS, Docker og Python.

Personlig profil

Som led i min interesse i at udvikle techies og tech teams har jeg skrevet bogen Rosé på terrassen om at finde og søge det rette job i IT-branchen. Jeg har også lavet podcasten Hvor blev tiden af? om estimering. Jeg bor i København med min familie.