Senior udvikler, Løsningsarkitekt og Teknisk projektleder

Mentor profil

“Se på alt med tillid og anerkendelse, lyt med interesse, tal direkte og meget ærligt.”

Som mentor arbejder jeg både med udvikling af mennesker og den organisation de skal trives i. Mit udgangspunkt er min meget brede faglige erfaring som generalist, der gør det muligt for mig at tale med specialister indenfor alle områder.

For at skabe en organistion der kan rumme mennesker med mange forskellige baggrunde, er det afgørende for mig at opbygge tillid og anerkende hinandens kompetencer. At udvikle organisationen kræver vi viser tillid til hinanden og taler meget direkte og ærligt om hvad vi som hold og personer mangler at lære, for at kunne yde den bedste holdindsats.

I forløbet med en udvikler fra Syrien arbejdede vi med opbygning af generel viden om arkitektur, sikkerhed, data modellering, professionelle arbejdsgange, test procedure, samt dokumentation af REST API’er og integrationer. Når jeg arbejder med udvikling prøver jeg altid at respektere de valg, som er taget af dem der arbejdede med løsningen tidligere, for kun ved trin for trin at udvikle en løsning som passer til organisationen idag, kommer vi sikkert i mål.

Her er en udtalelse om mentor forløbet, som udvikleren fra Syrien oplevede det:


“Tak for at være en god lærer og leder.
Det har været et privilegium at have dig som min mentor.
Jeg har lært meget af dig og du var altid generøs med din information
og har altid haft en løsning på ethvert problem.”


Faglig profil

Siden 1995 har jeg arbejdet professionelt med udvikling af IT løsninger i rollen som senior udvikler, løsningsarkitekt, teknisk projektleder og produktansvarlig.

Som teknisk projektleder på store agile projekter med op til 300 personer i 10 organisationer verden over har jeg lært at arbejde sammen med mennesker fra mange lande som Indien, Serbien, Ukraine, Grækenland, Ungarn, Tyskland, Frankrig, England og mange flere.

Som produktansvarlig i Software Innovation i Danmark var jeg med til at forhandle Danmarks historiens største IT kontrakt med sags og dokumenthåndtering til hele den offentlige sektor.

Som senior udvikler har jeg i de seneste år mest arbejdet mest med NodeJS og JavaScript programmering, men jeg har arbejdet mange år med mere end 20 forskellige programmeringssprog, herunder f.eks. C#, Java, PHP, Python.

Personlig profil

Min interesse for programmere sammen med andre startede allerede i 1984, da jeg som 11 årig blev medlem af en lille gruppe computer intereserede, der udviklede demoer. Vi arbejdede i Assembler, det laveste udviklingssprog på Amiga 500, for at kunne udvikle effektive billed-algoritmer og hurtig 3D-vektor grafik.

Da jeg kommer fra en snedker familie har jeg altid lært at planlægge en løsning og bruge det rigtige værktøj til opgaven, så jeg kan se fordelene i alle de programmeringssprog jeg har arbejdet med.

Idag bor jeg på Vesterbro sammen med min familie Vivian og vores søn Daniel, men oprindeligt kommer jeg fra Sønderborg, så jeg taler Tysk, Engelsk og Dansk. I min fritid træner jeg kampkunsten Tai Chi, læser til fysiurgisk massør og studere sprog som Fransk og Grønlandsk.